Julià i Aguilera s’ imposen a la cursa d’ orientació de Sant Fruitós

10137987834_fe52196de5_o

Els corredors del Xino-Xano Arnau Julià i Mònica Aguilera es van imposar diumenge passat en la segona prova de la Copa Catalana d’ orientació amb bicicleta de muntanya, a Sant Fruitós de Bages, que seguia la primera, disputada a Calders el 23 de febrer.

El terreny a recórrer era comprès a la carretera entre el parc de l’ Agulla i Santpedor. En la cursa hi va haver un total de vint controls per a la categoria sènior d’ elit, que s’ havien de passar sense cap ordre determinat.

1359526289_5d3a9edaaa_oA les categories inferiors, la quantitat de controls anava disminuint i, per tant, també ho feia la dificultat. Pel que fa a les categories d’ iniciació, s’ hi podia participar tant individualment com per parelles. Es tractava d’ una cursa de mitjana distància amb un temps previst d’ una hora per als guanyadors de les curses.

En la categoria masculina, Anau Julià va derrotar David Tarrés (COB Berguedà), que va ser segon, i Lluís Ferrer, del Barcelona Orientació, que va acabar tercer; en noies, Mònica Aguilera va fer un temps d’ 1.04.03 i va superar les seves companyes Betlem Polo, que va quedar segona, i Cristina Rotxés, tercera.

En veterans, Pere Bossa (Xino-Xano) va guanyar amb més de dos minuts d’ avantatge Josep Selga, de la UE Vic; en iniciació curta, la guanyadora va ser Montse Buscart (Xino-Xano), que va derrotar Sergio Peláez (COB) i Antònia Peláez. Finalment, en iniciació llarga va vèncer David Riu, participant independent, que va quedar a davant de Dídac Bosch, de l’ Aligots de Girona, segon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>