Els usuaris de la bicicleta poden formar part d’ un consell municipal

5155130166_6470388306_b

L’ equip de govern del PSC, ERC i ICV-EUiA de l’ Ajuntament de Manresa s’ ha compromès a fomentar la creació d’ un consell d’ usuaris de la bicicleta i a consensuar amb aquest òrgan les mesures que adopti en aquest àmbit.

Aquests compromisos de l’ equip de govern es van expressar en el darrer ple municipal a proposta de la Candidatura d’ Unitat Popular (CUP), que volia que es dissenyés un pla de carril bici ciutadà i interurbà amb els pobles més propers a la ciutat de Manresa.

10138206773_86541b98fd_h

Per a fer-ho, la CUP proposava crear un consell d’ usuaris de la bicicleta, que seria l’ òrgan que reflexionaria i proposaria les característiques d’ aquest equipament, referents tant a variacions de traçat, com a aparcaments, a possibilitats de serveis d’ arrendament municipal de bicicleta o al cens dels vehicles.

Les indicacions d’ aquest consell d’ usuaris haurien de tenir caràcter vinculant. La creació del pla per desplegar el carril bici ciutadà no va quedar concretada en el ple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>