La Festa de la Bicicleta sobreviu a la pluja

1359516291_2d339fbe25_o

La pluja va posar pals a les rodes de la Festa de la Bicicleta, que malgrat el xàfec va acollir una bona participació, de vora mil quatrecentes persones. A les 12, quan ja queien les gotes, es va donar la sortida. El recorregut es va modificar una mica però no va faltar l’ habitual lliurament de trofeus a Cal Font.

La Festa de la Bicicleta no va fallar encara que la pluja s’ entestés a fer-hi acte de presència.

Al’ avinguda de Barcelona, a les 12 del migdia, quan el cel ja anunciava que descarregaria força aigua, s’ hi van aplegar prop de mil quatre-cents participants d’ Igualada i comarca.

Al llarg de tot el matí, les bicicletes van anar apareixent per Igualada i es van concentrar per iniciar la rua a l’ avinguda de Barcelona.

DSC_05462En aquest punt havia de començar per recórrer diferents carrers igualadins fins a acabarse a la plaça de Cal Font, on era previst el lliurament de premis. A l’ inici del recorregut va coincidir amb les primeres gotes del que va acabar derivant en un important xàfec.

Els participants, però, malgrat que des de molt abans de donar-se el tret de sortida ja es veia a venir el mal temps, van acudir en gran nombre, i van acabar totalitzant unes mil quatrecentes persones. Si es té en compte la pluja, i que es tractava d’ un cap de setmana íntegrament festiu, cal felicitar-se de la resposta de l’ acte que organitzen els Amics Ciclistes de l’ Anoia.

Els organitzadors, en comprovar els inconvenients meteorològics, van decidir retallar i variar el recorregut. La caravana de bicicletes quan travessava el Passeig va girar pel carrer d’ Òdena i va acabar a la plaça del Cal Font, on es van atorgar els premis. Com cada any, hi va haver un premi de cent euros a la bicicleta més ben guarnida i també un del mateix import per a la millor disfressa, per als segons i tercers també hi va haver una recompensa, de setanta-cinc i cinquanta euros respectivament. A més, es va regalar una bicicleta per cortesía de Digitea.es

Tampoc no hi va faltar el premi a l’ ús diari de la bicicleta, que va ser per Josep Codinachs, i també els premis en apartat masculí i femení als participants de més i menys edat. Per acabar va quedar pendent el sorteig d’ una bicicleta per Free Bike.

Els participants podran dirigir-se la botiga per anar a recollir la butlleta que permetrà participar al sorteig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>